Een eerste indruk maak je maar één keer en dat wil je natuurlijk zo goed mogelijk doen. Mooie en verzorgde handen horen daar zeker ook bij. Je ziet je handen altijd en ze weerspiegelen wie je bent. Om mooie handen te krijgen en te houden is het van groot belang om ze goed te verzorgen. En dat gaat verder dan alleen een handcrème.

Reinig

Goede reiniging is de eerste stap naar mooie handen. Gebruik geen hardnekkige handzepen, maar ga voor een milde variant met een zachte formule. De verzorgende handzeep van Umami is verrijkt met Arganolie om de huid zacht en soepel te houden. De huid wordt intens gehydrateerd en de huidelasticiteit wordt beschermd. Arganolie bevat antioxidanten, essentiële vetzuren en vitamine E. Hierdoor wordt Arganolie ook wel de ‘superfood voor de huid’ genoemd.

Scrub

Naast je gezicht en je lichaam hebben je handen ook regelmatig een goede scrub beurt nodig. Gebruik een milde scrub om je handen zacht en glad te maken. De scrubs van Umami zijn op basis van glycerine en met 100% natuurlijke aardbeienpitjes als scrubdeeltjes. Hierdoor worden dode huidcellen op een milde, maar efficiënte manier verwijderd.

Hydrateer

Smeren, smeren, smeren! Je handen worden tenslotte dagelijks blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen, is het belangrijk om de huid goed te hydrateren en te voeden. De verzorgende handcrème van Umami is verrijkt met Aloë Vera en Allantoïne. De Aloë Vera heeft een helend en kalmerend effect op de huid. Door de toevoeging van Allantoïne (een populair ingrediënt in cosmeticaproducten,  van nature aanwezig in onder andere de smeerwortel en tarwekiemen)wordt de regeneratie van de huidcellen ondersteunt en wordt de huid beter bestand tegen irriterende invloeden van omgevingsfactoren zoals extreme temperaturen en luchtvervuiling. Neem je handcrème ook altijd mee in je handtas en smeer je handen regelmatig in.

Verzorgde nagels

Je nagelriemen hebben een beschermende functie. Vergeet daarom niet om ze ook goed te verzorgen. En met droge en onverzorgde nagelriemen ziet je manicure ook niet flawless uit. Probeer nagellakremover met aceton en alcohol te vermijden. Deze combinatie droogt je nagels namelijk uit. Neem ook de tijd om je nagels te vijlen en gebruik het liefst een glasvijl. Door voedingsmiddelen te eten die rijk zijn aan eiwitten, biotine (sojabonen, amandelen) en ijzer (vlees, tarwebrood, donkere bladgroenten) kun je je nagels voeden en gezond houden.

Recente berichten: