Vind jij het ook zo heerlijk om ergens binnen te stappen en meteen een heerlijke geur op te snuiven ? Wanneer je een luxehotel of een mooie boetiek binnenstapt valt vaak iets op; het ruikt er heerlijk. Het is dan ook geen geheim dat geur een heel grote invloed op mensen heeft. Een fijne geur kan je instant goed laten voelen . Dus waarom zou je er niet voor kiezen om jouw huis ook zo lekker en uitnodigend te laten ruiken ?

Een fijne sfeer in huis komt voor een groot deel door de inrichting , maar ook geur speelt een grote rol in sfeerbeleving. Denk aan vers gebakken appeltaart of broodjes uit de oven, verse bloemen uit de tuin , gemaaid gras , de frisse buitenlucht wanneer de deur opengaat als het vriest, een zweem parfum dat langs dwarrelt als iemand voorbij loopt.

Voor wie houdt van een interieur dat altijd licht geparfumeerd is , zijn geurstokjes een goede keuze. Je plaats deze stokjes in een speciale vloeistof die via het hout wordt verspreid. De geurstokjes zijn een stijlvolle manier om je huis te parfumeren , met een subtiele geur zonder dat je ze hoeft om te draaien. Als je een nog intensere geur wilt , kun je de stokjes ook wat vaker omdraaien. Let er wel op dat als je de stokjes vaak omdraait , de olie sneller zal opraken.

Denk bij interieurgeuren zeker na over welke sfeer je wilt oproepen. Ga je voor luxueus en weelderig? Of energiek en fris? Denk ook steeds aan de ruimte waarin de je stokjes plaatst.

De geurstokjes van UMAMI zijn een goed voorbeeld van sfeerbeleving , ze verspreiden een heerlijke geur in de ruimte. De geurstokjes zijn verkrijgbaar in de unieke geurcombinaties lotus & jasmijn( Pure Blossoms ), citrus & cederhout ( Woody Lemons ) en vanille & saffraan ( Sweet Spices )

De robuuste vierkante flessen van UMAMI zorgen niet alleen voor een heerlijk parfum in huis , ze bieden je ook een stijlvolle manier om je huis te parfumeren. Het zijn knappe interieuraccessoires , dankzij hun strakke lijnen passen ze zowel in het meest klassieke , als het meest moderne interieur.

Tip : knip gebruikte stokjes in stukken en zuig ze op met de stofzuiger voor een heerlijke geur tijdens het stofzuigen

Vul je huis met je lievelingsgeur om een plek echt “van jou “ te maken , enjoy !

Recente berichten: