Op een gegeven moment moeten we er allemaal aan geloven: we gaan er ouder uitzien. En wist je dat vrouwen zichzelf jonger zouden schatten dan ze daadwerkelijk zijn? Tijd om deze tips op te volgen, zodat we ons niet alleen jonger voelen, maar er ook jong uit blijven zien!

Sta rechtop

Ga rechtop staan, houd je buik in en duw je billen en schouders naar achteren. Dit voorkomt dat je een bochel krijgt en maakt je optisch gezien ook nog 2,5 kilo lichter. Je ziet er automatisch fitter én jonger uit.

Vermijd zwarte kleding

Zwart maakt je hard, ouder en zorgt voor een bleke teint. Je krijgt automatisch meer kleur in je gezicht als je kleur draagt. Wil je toch heel graag zwart dragen? Combineer het dan met een gekleurde sjaal, zo creëer je ongeveer hetzelfde effect.

Verzorg je handen

Je handen kunnen je leeftijd verraden omdat ze snel lijntjes en pigmentvlekjes laten zien. Gebruik een goede handcrème om je handen te beschermen. De rijke handcrèmes van UMAMI zorgen ervoor dat de droge handen opnieuw gevoed en gehydrateerd worden. De crème trekt snel in en maakt de huid weer soepel. Je kunt je doffe handen ook een boost geven door ze te scrubben. De unieke bodyscrub van UMAMI op basis van 100% natuurlijke aardbeienpitjes maakt de huid terug glad en zijdezacht. Lak je nagels vervolgens in een lekker fris kleurtje.

Gebruik de juiste kleur lippenstift

Je lippen worden vaak smaller naarmate je ouder wordt. Om er jong uit te blijven zien, kun je kiezen voor een roze of paarse teint en daarbovenop een glanslaag. De glanslaag zorgt ervoor dat je lippen voller en groter lijken. Very kissable!

Geef je haar vakantie

Gezond , jong haar is veerkrachtig en glanst. Als je vaak een stijltang, krultang of föhn gebruikt, kan je haar dof en futloos worden. Daardoor kun je er veel ouder uitzien dan je bent. Geef je haar af en toe een vakantie van deze stylingapparaten. Slechts twee dagen per week geen krul- of stijltang heeft al een verpletterend resultaat op de kwaliteit van je haar.

Lach!

Uit onderzoek blijkt dat je jonger lijkt wanneer je lacht. Een angstige uitdrukking zorgt ervoor dat je ouder wordt geschat en met een neutrale uitdrukking wordt je leeftijd vaak goed geschat. Zorg ervoor dat je lachend door het leven gaat en je wordt iets jonger geschat!

Recente berichten: