Niets is prettiger dan een huis dat lekker ruikt, toch? Of het nu een frisse of juist een bloemige geur is, dat is voor iedereen anders… Maar toch is het voor iedereen zo dat een heerlijk ruikende kamer, of het nu een huiskamer is, een hal, een toilet, de badkamer of juist de slaapkamer, net dat beetje meer sfeer geeft. Maar hoe doe je dat?

Geurstokjes

Geurstokjes zijn de ideale manier om je huis een luxe en warme sfeer te geven.
De geurstokjes van Umami zitten in een mooie verpakking, waar een stijlvolle glazen fles gevuld met parfum in verstopt zit. Uitpakken, fles openen, stokjes erin en klaar! O ja niet vergeten om ze op een mooi plekje te zetten. Het mooie van geurstokjes is dat ze eigenlijk overal te gebruiken zijn, zet ze in de woonkamer, de badkamer, het toilet.

Zodra je de geurstokjes in de glazen fles stopt, zal je nog wel even geduld moeten hebben. Het duurt even voor de geurstokjes verzadigd zijn door de geurolie, maar dan zal de ruimte langzaamaan gevuld worden met een prettige geur. Daarna heb je er bijna geen omkijken aan, behalve om zo af en toe de stokjes om te draaien in het flesje. Vergeet je dat, op zich geen probleem. Je zult alleen merken dat wanneer je ze wel af en toe omdraait je iets meer geur ervaart.

Huisparfum

Door middel van een huisparfum , ook wel roomspray genoemd, ruikt de kamer in een mum van tijd weer lekker. Roomsprays worden in bijna ieder huishouden gebruikt, meestal om een relaxte sfeer te creëren door middel van een bepaalde geur.

De Umami roomspray brengt een lekker parfum in elke kamer van je huis, van woonkamer tot kantoor. Zelfs een kleine hoeveelheid zorgt al voor een zeer intense geurbeleving!
Spray gerust ook eens wat roomspray in de linnenkast . Zo krijg je elke keer dat je de kast opent een leuke verrassing en heeft ook je beddengoed een heerlijke geur.

Geniet ervan!

Recente berichten: